חברת גודי הוקמה בשנת 2000 ומאז אנו מתמחים בתחום ההסעדה לעובדי חברות ברחבי הארץ תוך מחוייבות לקידום אורח חיים בריא ויצירת סביבת עבודה יעילה ומיטבית התומכת בבריאותם ורווחתם של העובדים.
מדובר בהזדמנות נדירה להנחלת תרבות ארגונית חדשה של קידום אורח חיים בריא בחברה הכוללת המון הטבות לעובדים.
השרותים שמהם נהנים לקוחותינו:
הכולל כרטיס תשלום במסעדות, אתר הזמנות משלוחים המכיל מידע וטיפים לעידוד תזונה מאוזנת ובריאה.
בהסדר גודי נמצאות כ-3000 מסעדות לאורכה ולרוחבה של מדינתנו ואנו כמובן מתחדשים כל הזמן .
כחלק מגיבוש אסטרטגיה בריאותית חדשה וממעטפת אורח חיים בריא לעובדים, נבנה אתר היחיד מסוגו בארץ, הבנוי בטכנולוגיה מתקדמת ומובילה אשר הוקם על מנת לאפשר לעובדים לקבל כלים ומידע על הארוחה אותה הם מזמינים ובו ניתן בין היתר למצוא:
•
סינון מנות טבעוניות, מנות ללא גלוטן ומנות אורגניות.
•
ציוני ערכים תזונתיים לארוחות ומרכיביהן.
•
טיפים תזונתיים על אלפי מנות ומוצרי מזון.
•
פורום שאלות מנוהל ע"י תזונאית קלינית ומאמן כושר
במקביל לאתר אנו מנהלים הרצאות בנושאי תזונה וכושר, פעילויות ספורט, ימי מדדים וכן שימוש באפליקציית freefit החדשנית המאפשר לעובדים להתאמן במאות מועדוני כושר ומרכזי ספורט ברחבי הארץ.
תשלום במסעדות
- כשבא לכם להתאוורר מהמשרד ולאכול בחוץ – משלמים במסעדות באמצעות כרטיס מגנטי.
אפשרות להזמנת משלוח באתר - מבצעים הזמנה ישירות מאתר האינטרנט. אנו בגודי כבר נדאג לוודא שהזמנתכם התקבלה במסעדה ושהאוכל יגיע אליכם חם, טרי ובזמן.
אפשרות להזמנת משלוח באמצעות שיחת טלפון אלינו - אם בא לכם להזמין משלוח אבל אתם מעדיפים
לשמוע קול אנושי על פני שימוש במחשב – מתקשרים אלינו ונציג במוקד השירות ידאג לבצע את ההזמנה עבורכם.
אתרנו מציע שירות חדשני וייחודי המאפשר לכם להכיר ולדעת הרבה יותר על האוכל שאתם בוחרים לעצמכם.
האתר מכיל מידע תזונתי רב ומקיף, טיפים תזונתיים על אלפי רכיבי מזון המופיעים בתפריטי המסעדות, דירוג ערכן התזונתי של המנות בתפריטים השונים, מחשבון קלוריות, אפשרות סינון של מנות טבעוניות, ללא גלוטן, אורגניות ועוד.
כמו כן, באתרנו שירות ייחודי, בלעדי וחינמי של ייעוץ והכוונה אישיים מאנשי מקצוע בתחומי התזונה והספורט אשר עומדים לרשותכם כאן בפורום של גודי.
העובדים - בריאים ועירניים יותר, מרוכזים ויעילים, מרוצים וחדורי מוטיבציה.
החברה - פחות מחסור בעובדים (פחות ימי העדרות עקב מחלות), תפוקה גבוהה יותר וגידול וצמיחה בשורת הרווח.
מערכת הניהול החדשה מאפשרת למנהלי החברות לנהל ביעילות את המדיניות ותקציבי האוכל של העובדים והחברה ומקנה שליטה ובקרה על הוצאות ההסעדה והרווחה ע"י נגישות לדוחות אונליין ובאמצעות ממשקים למערכות השכר הקיימות.